• header-2.jpg

« Terug

Geweldige strijd in Spa

blog-my-racing-1.jpg26 jun

Zoals altijd werd er in het enige snelle 15PK viertakt klassement in Nederland keihard geknokt voor iedere meter asfalt. De gelijkwaardigheid van de Swissauto Mondial motoren bleek eens te meer hier op Spa. Het komt op de deelnemers aan in combinatie met hun chassis. Zeven verschillende kartmerken bij de eerste acht in het klassement tekent de juiste opzet va het kampioenschap. Rijder-Chassis-Motor, het moet allemaal goed zijn om te kunnen winnen.

Knokken, knokken, knokken, iets anders bestond er vandaag niet. Je moest wel wilde je voorin eindigen. De rijders deden het allemaal en combineerden dit ook nog eens met de nodige dosis race inzicht en slimheid. 

Sam Balota pakte de pole en reed later de snelste ronde in de derde race en werd een sterke winnaar in Spa. Sam heeft een kleine voorsprong opgebouwd in het tussenklassement in aanloop naar de Grande Finale in Genk, waar de beslissing zal vallen.

Mike de Zwart, Stefano van Es, Floris van Dorst, Sander Gils en Mick van Dooren hadden allemaal zicht op het podium. Mike en Stefano bleken uiteindelijk net te sterk voor de anderen en pakten met prachtig stuurwerk die twee podiumplaatsen. Met Floris als gelukkige vierde, hij ging immers met de fotovergroting naar huis.

Yana Lenaerts reed haar beste seizoenswedstrijd. Geweldig Yana hoe je aansluiting kreeg en deze vasthield. Prachtig in de top tien! Super gedaan. 

« Terug

Word sponsor

Zou je ook betrokken willen raken in Mike’s kart programma, neem een kijkje op de Sponsor pagina.

Sponsor worden

Social Media

Blijf up to date door Mike te volgen!

Contact

Telefoon +31 6 28 65 14 85
E-mail MZ.Racing@outlook.com

Scroll naar boven